det var ett tag sen….

…jag uppdaterade den här sidan.

Mycket har hänt!

”Älskling är jag hemma” på Klarascenen Stockholms stadsteater fick äntligen premiär efter covid-uppehåll.

Janna Granström briljerade som hemmafrun Judy i denna brittiska komedi av Laura Wade (översättning Sofia Fredén) som jag hade den äran att regissera.

Älskling är jag hemma av Laura Wade Kulturhuset Stadsteatern 2022 Regi: Maria Blom Scenografi: Bengt Fröderberg

”Pippi på cirkus” i samarbete med Tilde Björfors, Björn Ulvaeus, Magdalena Åberg och Ellen Ruge, fick också, efter att ha blivit uppskjuten två somrar, efterlängtad premiär på Cirkus i Stockholm. Manus och regi var min uppgift men fick avsäga mig regiuppdraget pga krock med teveinspelning. Maria Löfgren tog över med den äran.

Nu är det även offentligt att jag står för konceptuerande regi för ”Hålla Samman”. En ny serie för SVT med premiär hösten 2023. 

En bild från inspelningen i Ystad. Den fantastiska huvudrollsinnehavaren Michaela Thorsén och team.